Over ons

Bijnens - Kellens Architecten werd opgericht in 2017, waarbij arch. Bram Bijnens & ing. arch. Adriaan Kellens de krachten hebben gebundeld. Het gaat om een kleinschalig bureau, waarbij alle projecten rechtstreeks door hen worden opgevolgd. Dit resulteert in een hechte relatie tussen bouwheer en architect, waarbij de keuze van de bouwheer steeds op de eerste plaats blijft staan. De bouwwensen worden met de gebruikelijke elementen (licht, ruimtelijkheid, praktische organisatie, duurzaamheid en betaalbaar) samengebracht tot een mooi en logisch geheel.

Architect

Bram Bijnens

Bram Bijnens is als architect afgestudeerd in 2011. Vervolgens deed hij ervaring op in verscheidene architectenbureaus en richtte hij een eigen kantoor op.

Sindsdien behaalde hij eveneens een diploma als EPB-verslaggever, en mocht hij de belangen van architecten en bouwheren verdedigen als ondervoorzitter van de Orde van Architecten Vlaanderen.

Sinds de oprichting van Bijnens - Kellens neemt hij vooral de particuliere kant op zich. Dit zowel voor regularisaties, uitbreidingen, verbouwingen of nieuwbouwwoningen.

Ing. Architect

Adriaan Kellens

Adriaan Kellens is als architect afgestudeerd in 2011. Tijdens zijn stage  behaalde hij eveneens het diploma industrieel ingenieur bouwkunde. 

Al meer dan 12 jaar is hij actief als architect in de projectbouw. Omwille van deze ervaring behandelt hij binnen het bureau de uitgebreidere dossiers, gaande van projectontwikkeling tot industriebouw, maar ook publieke ruimtes of studentenresidenties.

Contact